bkj logo

SENIOR


TRUPPEN

Roland

Roland Schmidt

Jydens styrmand, hvad enten det er i forsvaret eller på midtbanen. Roland er utrolig forudseende i hans spil, og i kraft af den egenskab behøver han ofte ikke bruge hans kræfter på tacklinger. Til trods for at Roland selv betragter sig som målfarlig, er dette område nok hans eneste svaghed.

Læs mere om Roland Schmidt
Emil

Emil Graulund

Ny målmand som selv har henvendt sig til klubben. Emil kender vi som modstander fra interne kampe med Galacticos samt fra DAI holdet, hvor Emil var med til CSIT VM i Salzburg i 2006.

Emil er lynhurtig på stregen og i mand-mand situationer, og hans manglende højde kompenserer han fint for med stor springstyrke.

Jacob

Jacob Thomsen

Mr. Left foot. Thomsens skud styrke må efterhånden været rygtet over det meste af DAI. Jacob besidder et stort overblik og scorer desuden også selv en del mål. Han er blevet rykket lidt længere tilbage på banen, så vi bedre kan udnytte hans kvaliteter i opspillet.

Jesper

Jesper Kaster

Super Kaster er ingen falsk betegnelse for denne unge knøs. I hans første halvsæson brændte Kaster chancer på samlebånd, men så tog fanden ved ham i efteråret 06 og denne stime fortsatte han i 07 sæsonen. 36 mål i 23 kampe blev det til. Desuden bomber han også løs på vores Futsal-1 hold. Desværre fik Kaster en fodskade i december måned, og han er nu på vej tilbage i målform.

Jesper

Jesper R. Petersen

Tunnelkongen som lige skal tage en dribling mere! Thomsens yndlingsreplik til Jesper er: "Hvad så Sørensen, skyder vi idag?". Teknikken fejler ingenting hos Jesper, han er dog ikke helt enig i trænerens planer med ham som sweeper, selvom han på denne plads viser store takter. Jesper kan benyttes på mange positioner på banen, men hans venstre ben trækker ham over i denne side.

Mads

Mads Fredgaard

Mads er kommet til BK Jyden via nogle indefodbold forbindelser. Om det er igennem indefodbolden, at Mads har udviklet hans teknik vides ikke, men backen/fløjen har en sublim teknik og et godt blik for spillet.
Allerede i hans anden optræden for Jyden, har Mads fundet vej til modstandernes målnet. Det lover godt for fremtiden.

Martin

Martin Povlsen

Martins BKJ karriere er startet med mange skader, men de er nu fortid og Martin er nu klar til at sætte sit præg på Jydens spil. Martin besidder en god teknik og med sine skarpe driblinger og fine frispilninger, kan han lirke det mest skudsikre forsvar op.

Læs mere om Martin Povlsen
Poul

Poul Svalgaard

Poul lider lidt af "Martin syndromet" - Flere skader som har forsinket hans integration på holdet. Poul besidder dog gode egenskaber til hans backposition - hurtighed, teknik og et godt venstreben.

Poul er en af de nye unge. Han er i besiddelse af en yderst fin teknik, og efterhånden er der også blevet puttet noget fight ind i den elegante kantspiller, som også kan spille i forsvaret.Poul har også et godt skud og er også garant for et godt indlæg eller to.

Læs mere om Poul Svalgaard
Rasmus

Rasmus Christensen

Rasmus fik sin store drøm opfyldt i sidste sæson. Han blev nemlig fuldt fortjent holdets topscorer, da han krydrede en fornem sæson med at score 12 mål. Rasmus har sin store force, med at udføre tekniske spidsfindigheder, som når de lykkedes er geniale, og når de en enkelt gang svipser, er skyld i at Rasmus får verbale overfald.

Pierre

Pierre Waarst

Kort før sæsonstart meldte Pierre hans ankomst i Jyden. Han har tidligere udfoldet hans talenter hos ligakonkurrenterne De Grønne Bude, så Pierres færdigheder er ikke ukendte for Jyden.

Læs mere om Pierre Waarst
Søren

Søren Holst

Offensiv styrmand, tidligere benyttet på kanten, men efter Holst er blevet marathon mand, så udnyttes hestelunger og overblik bedst på den offensive midtbane.

Søren fik BK Jyden kendskab til, da han søgte en klub i Kbh gennem Ex-Jyde Claus Jensen.

Læs mere om Søren Holst
Søren

Søren Poulsen

Rene

Rene Kling

Mauricio

Mauricio Cifuentes

Rasmus

Rasmus Pedersen

Kasper

Kasper Jørgensen

Lars

Lars Hansen

Tommy

Tommy Lauridsen

Lars

Lars Kramers

Thomas

Thomas Harder

kommer...

Kasper

Kasper Nygaard

Steffen

Steffen Christensen

Trods Jydens store scounting net, så var Steffen et helt ubeskrevet blad for BKJ, da han troppede op til træningsstarten. Steffen kan dække flere pladser på banen, men spiller nok bedst på kanten, hvor hans hurtighed og boldomgang kommer til deres ret. Steffen besidder desuden et ret godt skud i venstrebenet.

Nicolai

Nicolai Lewandowski

Pelle

Pelle Mortensen

Rasmus

Rasmus Dalberg

Anders

Anders Fjeldsted