bkj logo

FUTSAL


TRUPPEN

Henrik

Henrik Pallesen

Henrik er en af stifterne af BKJyden, og er stadig et stort aktiv for old boys og senior når de skal supplere truppen. Henrik slår sine folder i forsvaret, og er blevet totalt fit efter at være startet på Crossfit, hvilket er med til at gøre ham til en de spillere med bedst kondition. Henrik er også god til at stå for en pep talk inden en kamp, og er også god til at dirigere med medspillerne i kampens hede.

Jesper

Jesper R. Petersen

Tunnelkongen som lige skal tage en dribling mere! Thomsens yndlingsreplik til Jesper er: "Hvad så Sørensen, skyder vi idag?". Teknikken fejler ingenting hos Jesper, han er dog ikke helt enig i trænerens planer med ham som sweeper, selvom han på denne plads viser store takter. Jesper kan benyttes på mange positioner på banen, men hans venstre ben trækker ham over i denne side.

Morten

Morten Skaarup

Morten har været en del af BKJyden i mange år, og bidrager - udover fodboldspillet - med et altid fantastisk humør hvor hans arbejde som guide spiller en stor rolle. Morten har i år et erklæret mål om at blive assist konge på old boys holdet. Morten spiller helst på midtbanen men bliver brugt lige så meget i forsvaret.

Peter

Peter Stærmose

Rene

Rene Kling

Søren

Søren Poulsen

Theo

Theo Jørgensen

Er en af de spillere der efterhånden har været med i rigtig mange år. Theo er kendt for sit rigtig gode venstre ben, der også har lavet flere mål i løbet af årerne selvom Theo stort set altid har spillet i midterforsvaret eller som venstre back. Theo er altid god for nogle historier fra pokerverdenen i omklædningsrummet

Jeppe

Jeppe Røssell

Anders

Anders Nielsen

Emil

Emil Graulund

Ny målmand som selv har henvendt sig til klubben. Emil kender vi som modstander fra interne kampe med Galacticos samt fra DAI holdet, hvor Emil var med til CSIT VM i Salzburg i 2006.

Emil er lynhurtig på stregen og i mand-mand situationer, og hans manglende højde kompenserer han fint for med stor springstyrke.

Jacob

Jacob Thomsen

Mr. Left foot. Thomsens skud styrke må efterhånden været rygtet over det meste af DAI. Jacob besidder et stort overblik og scorer desuden også selv en del mål. Han er blevet rykket lidt længere tilbage på banen, så vi bedre kan udnytte hans kvaliteter i opspillet.

Jesper

Jesper Kaster

Super Kaster er ingen falsk betegnelse for denne unge knøs. I hans første halvsæson brændte Kaster chancer på samlebånd, men så tog fanden ved ham i efteråret 06 og denne stime fortsatte han i 07 sæsonen. 36 mål i 23 kampe blev det til. Desuden bomber han også løs på vores Futsal-1 hold. Desværre fik Kaster en fodskade i december måned, og han er nu på vej tilbage i målform.

Kim

Kim Norbye

Kim er en af de nyere spillere i old boys truppen. Kim var tidligere kendt under navnet jernlungen, da han typisk kunne klare 10 minutter på banen ad gangen. I denne sæson har Kim dog levet op til navnet, og er kommet i god form samtidig med at han er blevet noteret for en assist. Kim spiller helst på en af kanterne

Lasse

Lasse Nielsen

Lasse er ved at bygge hans image op. Party Prins (Nogle kalder ham Prins Harry!) som trods byture er klar til at møde tidligt (med høj hår) for at spille noget bold.

Lasses fodboldmæssige kvaliteter skal der ikke herske tvivl om. Han løser altid opgaverne og er en spiller man kan stole 100% på.

Læs mere om Lasse Nielsen
Mathias

Mathias Rajani

Rasmus

Rasmus Christensen

Rasmus fik sin store drøm opfyldt i sidste sæson. Han blev nemlig fuldt fortjent holdets topscorer, da han krydrede en fornem sæson med at score 12 mål. Rasmus har sin store force, med at udføre tekniske spidsfindigheder, som når de lykkedes er geniale, og når de en enkelt gang svipser, er skyld i at Rasmus får verbale overfald.

Rasmus

Rasmus Dalberg

Rasmus K

Rasmus K Bauer

Roland

Roland Schmidt

Jydens styrmand, hvad enten det er i forsvaret eller på midtbanen. Roland er utrolig forudseende i hans spil, og i kraft af den egenskab behøver han ofte ikke bruge hans kræfter på tacklinger. Til trods for at Roland selv betragter sig som målfarlig, er dette område nok hans eneste svaghed.

Læs mere om Roland Schmidt
Søren

Søren Nielsen

Torben

Torben Heimburger

Mads

Mads Fredgaard

Mads er kommet til BK Jyden via nogle indefodbold forbindelser. Om det er igennem indefodbolden, at Mads har udviklet hans teknik vides ikke, men backen/fløjen har en sublim teknik og et godt blik for spillet.
Allerede i hans anden optræden for Jyden, har Mads fundet vej til modstandernes målnet. Det lover godt for fremtiden.

Andreas

Andreas Otto